Tervetuloa!

Tervetuloa virtuaaliseen dalmatiankoiraliiton sivuille! Alkuperäinen liitto on perustettu vuonna 2006, silloisina pitäjina Maisa ja Ginga, mutta heidän innostuksensa laannuttua liitto lojui jonkun aikaa tyhjänpanttina. Syksyllä 2007 Junity otti liiton hoiviinsa, mutta joutui luopumaan siitä koulukiireidensä vuoksi. Nyt, joulukuussa 2007 liitto siirtyi sitten minun hoidettavakseni. Toivottavasti viihdytte sivuilla!

VDL on perustettu siksi, että dalmatiankoira tulisi rotuna enemmän esille virtuaalimaailmassa. Joskus vuosina -04 ja -05 rotu olikin hyvin suosittu, mutta rodun kannatus suorastaan romahti v. 2006. Toivottavasti rodun kanta virtuaalimaailmassa saadaan taas elpymään, ja sitä on tukemassa tämä liitto.

Näiltä sivuilta löydät rotuesittelyn, tietokannan, hyväksytyt jalostusurokset, pentueilmoitukset sekä toimintaa dalmatiankoirille.

Ystävällisin terveisin liiton ylläpitäjä, Kuunsirppi

Olemme vFCI:n jäsenyhdistys, vierailethan sielläkin?

Päivitykset

» 17.07.2010: Liitto on ollut jo pitkään enemmän tai vähemmän kuollut, joten nyt olisi taas tarkoitus nousta tästä suosta elämään. Ensimmäiseksi vaihtuu nyt osoite ja palvelin sekä ulkoasu, ja toimintaa olisi myös tiedossa taas jossain vaiheessa.

» 19.01.2008: Ensimmäiset koiratanssikisat on pidetty, tulokset saatu ja viimeinkin se rotukuvaus saatiin sivuille asti, mun vanhoista esitelmäpapereista ;) Jotain toimintaa olisi tarkoitus taas jossain vaiheessa järjestää, mutta mukaan voisi ottaa muitakin rotuja, jotta osallistujamääräkin olisi vähän suurempi, kun niitä dalluja ei ole niin hirvittävän suurta määrää.

» 11.12.2007: Liitto vaihtoi omistajaa ja alkaa pikku hiljalleen tästä elpyä taas. Sivut valmistuvat lopulliseen muotoonsa tässä vähitellen, viimeistään joululoman aikana, jolloin olisi tarkoitus järjestää jonkinlaista toimintaakin.

Copyright

Layout © Kirsi R.
Kuvat © http://www.flickr.com/photos/jimdoeden/ / CC BY-NC-SA 2.0 & http://www.flickr.com/photos/charlesfred/ / CC BY-NC-SA 2.0